top of page

Om Oss

Velkommen til Fiskexpressen – din pålitelige leverandør av fersk og frossen fisk rett fra sjøen!

 

Med våre røtter i bransjen siden 2020 har vi opparbeidet oss solid erfaring og ekspertise, og nå har vi utvidet vårt tilbud med en fiskebutikk. Vi er stolte over å ha betjent over 2000 fornøyde kunder, og vi ønsker nå å bringe våre fiskedelikatesser hjem til enda flere.

Vårt hovedfokus er å gi deg en førsteklasses kundeopplevelse. Vi setter kundeservice i høysetet og streber etter å levere produkter av høyeste kvalitet til markedets beste priser. For å sikre din trygghet gir vi deg vår 100% fornøydgaranti. Hvis du av en eller annen grunn ikke er fornøyd med ditt kjøp, vil vi refundere pengene dine uten spørsmål.

Vi tilbyr gratis levering til din dør, og etter at du har gjennomført din bestilling, vil leveringen finne sted 3-5 dager etter betalingen via vår nettbutikk. Vi har et nært samarbeid med fiskebåter og opprettholder direkte kontakt for å sikre at fisken vi leverer er av førsteklasses kvalitet. Vårt hovedkontor er lokalisert i Drammen, og herfra betjener vi en rekke områder, inkludert Jessheim, Oslo, Asker, Bærum, Kongsberg, Notodden, Sandefjord og Larvik, med våre fiskeleveranser.

Vårt sortiment omfatter et bredt utvalg av sjømatprodukter. Vi ønsker å presentere disse delikatessene for det norske folk, og vi jobber hardt for å sikre at våre kunder får tilgang til det beste utvalget av fersk fisk.

Vi er opptatt av å bygge et sterkt tillitsforhold med våre kunder, og derfor legger vi stor vekt på å levere pålitelige tjenester. Med Fiskexpressen kan du være trygg på at du får fisk av ypperste kvalitet, levert rett hjem til deg.

 

Ta en titt på vårt utvalg på nett og bestill i dag for en smakfull opplevelse av sjøens herligheter!

Velkommen til Fiskexpressen – din pålitelige leverandør av fersk og frossen fisk rett fra sjøen!    Med våre røtter i bransjen siden 2020 har vi opparbeidet oss solid erfaring og ekspertise, og nå har vi utvidet vårt tilbud med en fiskebutikk. Vi er stolte over å ha betjent over 2000 fornøyde kunder, og vi ønsker nå å bringe våre fiskedelikatesser hjem til enda flere.  ​  Vårt hovedfokus er å gi deg en førsteklasses kundeopplevelse. Vi setter kundeservice i høysetet og streber etter å levere produkter av høyeste kvalitet til markedets beste priser. For å sikre din trygghet gir vi deg vår 100% fornøydgaranti. Hvis du av en eller annen grunn ikke er fornøyd med ditt kjøp, vil vi refundere pengene dine uten spørsmål.  ​  Vi tilbyr gratis levering til din dør, og etter at du har gjennomført din bestilling, vil leveringen finne sted 3-5 dager etter betalingen via vår nettbutikk. Vi har et nært samarbeid med fiskebåter og opprettholder direkte kontakt for å sikre at fisken vi leverer er av f
bottom of page