top of page

Grillet urtemarinert breiflabb med potetsalat

Prep Tid:

20 minutter

Koketid:

50-60 minutter

Serves:

4 Porsjoner

Nivå:

Middels

Om denne oppskriften

Inviter venner og familie til grillfest med breiblabb på menyen. Breiflabben passer godt på grillen fordi fiskekjøttet er fast og tåler varme.

Ingredienser

  • 800 gram breiflabbfilet

  • 2 ss kruspersille, frisk

  • 2 ss timian, frisk

  • 0.5 stk sitron

  • 0.5 ts salt

  • 1 dl rapsolje


Server med

  • Potetsalat

  • Tomatsalat


Fremgangsmåte

  • Skjær breiflabb i serveringsstykker. 

  • Finhakk persille og timian, og press saften av sitron.

  • Bland persille og timian med sitronsaft, salt og rapsolje til en marinade.

  • Legg breiflabbstykkene i marinaden og la den trekke i ca. 1 time.

  • Grill breiflabben på middels varme i ca. 10 minutter.


Server grillet breiflabb med potetsalat og tomatsalat.



 

Kilde: Godfisk.no

bottom of page