top of page

Kveite med grillede grønnsaker

Prep Tid:

10-15 minutter

Koketid:

15 minutter

Serves:

4 porsjoner

Nivå:

Lett

Om denne oppskriften

Kveite er en fisk med fast kjøtt, som passer perfekt til å legge på grillen. I denne oppskriften griller du også tilbehøret, som er fargerike og smaksrike grønnsaker

Ingredienser

  • 600 gram kveiteskiver

  • 0,5 liter vann

  • 0,5 desiliter salt

  • 1 stk paprika, rød

  • 1 stk squash, grønn

  • 1 stk aubergine

  • 12 stk asparges

  • Olivenolje

  • Salt og pepper

Fremgangsmåte

  • Rør sammen vann og salt og hell det over kveiteskivene. La det trekke i ca. 10 minutter



  • Ta opp kveiteskivene og tørk dem lett med tørkepapir. 



  • Pensle dem med olivenolje og grill i ca. 2-3 minutter på hver side.



  • Skjær paprika i brede strimler, og squash og aubergine i skiver. La asparges være hele.



  • Pensle grønnsakene med olivenolje og stek dem på grillen ved siden av kveiteskivene. 



  • Dryss på litt salt og pepper.. 



 

Server kveite med grillede grønnsaker og brød ved siden av.


Kilde: Godfisk.no

bottom of page