top of page

Skattkiste

Prep Tid:

20 minutter

Koketid:

20 minutter

Serves:

4 Porsjoner

Nivå:

Lett

Om denne oppskriften

Dette er en oppskrift som kan tilberedes både i stekeovnen, på grill eller på bål. Alle kan lage sin pakke selv, så de får den akkurat slik de vil.

Ingredienser

  • 200 gram steinbitfilet, uten skinn og bein

  • 200 gram laksefilet, uten skinn og bein

  • 200 gram seifilet, uten skinn og bein

  • 1 stk gulrot

  • 0.25 stk brokkoli

  • 12 stk cherrytomat

  • 1 ss olje

  • 1 ts salt

  • 0.5 ts pepper

  • 4 ark aluminiumsfolie

Fremgangsmåte

  • Sett stekeovnen på 200 °C.

  • Skjær fisken i ca. 2 cm store terninger.

  • Vask og rens gulrot, brokkoli og sukkererter,

    og skjær dem i tynne skiver eller tynne strimler.

  • Del cherrytomatene i to.

  • Pensle aluminiumsfolie med olje.

  • Legg et utvalg av grønnsaker på folien.

  • Legg fisketerninger over grønnsakene og dryss på salt og pepper.

  • Brett sammen folien og legg pakkene på et stekebrett.

  • Stek pakkene midt i stekeovnen i 8-10 minutter.

  • Åpne og sjekk at fisken er klar. 


Ha gjerne litt rømme eller ferdig saus og noen dråper presset sitron oppi folien før steking eller ved servering.


 

Tips: Denne retten kan også brukes som turmat og stekes på grill eller bål.


Kilde: Godfisk.no


bottom of page